DS People; the perfect match.

Bent u op zoek naar betrouwbaar en vakbekwaam personeel? Dan bent u bij DS People aan het juiste adres!

Over DS People

DS People is NBBU lid en een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd uitzendbureau.
DS People staat voor de perfecte match, de juiste persoon op de juiste plek. Daarvoor is het leveren van maatwerk van uiterst belang. Onze teamleden zijn opgeleid en gecertificeerd. Zij hebben ervaring met uitzenden en kunnen daarom gericht met u meedenken.

Wij investeren graag in de relatie met de klant. Daarom hechten wij veel waarden aan vertrouwen en wederzijds respect. Wij hebben een betrokken werkwijze, want ieder mens is anders. We verdiepen ons in de bedrijfscultuur om zo een perfecte match te vinden. In het proces zorgen wij voor de eerste selectie en stellen we de beste matches aan u voor.

Zit daar de perfecte match tussen?
Dan zorgen wij ervoor dat alles goed wordt afgestemd en administratief verwerkt wordt. Uiteraard doen wij onze uiterste best om alles af te stemmen op de wensen en behoefte van de klant, de klant kan altijd tussendoor veranderingen doorvoeren.

Wilt u uw eigen vereniging sponsoren?
DS People wil graag iets betekenen voor het verenigingsleven in de regio en daarmee tevens de verbinding maken tussen ontspanning en werk. Ontspanning is belangrijk om met een heldere geest en voldoende energie goed te kunnen presteren. DS People onderkent dat en wil daar graag een stimulans in bieden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een bijdrage aan de verenigingskas te verdienen. Voor meer informatie over het sponsoren van uw eigen vereniging neem dan contact op met DS People.

Meer weten over DS People? 
Neem gerust contact met ons op.

Ons team

Het team van DS People bestaat uit enthousiaste, vakbekwame medewerkers. Maak hieronder kennis met onze collega's!