DS People; the perfect match.

Bent u op zoek naar betrouwbaar en vakbekwaam personeel? Dan bent u bij DS People aan het juiste adres!

Over DS People

DS People is NBBU lid en een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd uitzendbureau.
DS People staat voor de perfecte match, de juiste persoon op de juiste plek. Daarvoor is samenwerken van uiterst belang. Onze teamleden zijn zo getraind om, rekening houdend met eenieders wensen en behoeften, een juiste match te maken. Zo hopen we kandidaat en opdrachtgever te begeleiden naar een vaste samenwerking. 

We investeren graag in de samenwerking met onze relaties. Daarom hechten we veel waarden aan vertrouwen en wederzijds respect. We hebben een betrokken werkwijze, want iedere onderneming en kandidaat is anders.

Zit daar de perfecte match tussen?
Dan zorgen we ervoor dat alles goed wordt afgestemd en administratief verwerkt wordt. Uiteraard doen we ons uiterste best om alles af te stemmen op de wensen en behoeften die bij een eerste kennismaking aan bod komen. Komen opdrachtgever en kandidaat tussentijds nieuwe afspraken over een? Dit vormt geen enkel probleem, door de nauwe samenwerking met E-Payroll kunnen we elke wens doorvoeren. Ook bij vragen rondom cao of wet- en regelgeving staan we u graag te woord. Samen werken met DS People staat garant voor samenwerken met specialisten op het gebied van uitzenden, recruitment en de salarisverwerking op zich.

Meer weten over DS People? 
Neem gerust contact met ons op.

Ons team

Het team van DS People bestaat uit enthousiaste, vakbekwame medewerkers. Maak hieronder kennis met onze collega's!