DS People; the perfect match.

Bent u op zoek naar betrouwbaar en vakbekwaam personeel? Dan bent u bij DS People aan het juiste adres!

Over DS People

DS People is NBBU lid en een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd uitzendbureau.
DS People staat voor de perfecte match, de juiste persoon op de juiste plek. Daarvoor is samenwerken van uiterst belang. Onze teamleden zijn zo getraind om, rekening houdend met  ieders wensen en behoeften, een juiste match te maken. Zo hopen we kandidaat en opdrachtgever te begeleiden naar een vaste samenwerking. 

We investeren graag in de samenwerking met onze relaties. Daarom hechten we veel waarden aan vertrouwen en wederzijds respect. We hebben een betrokken werkwijze, want iedere onderneming en kandidaat is anders.

Zit daar de perfecte match tussen?
Dan zorgen we ervoor dat alles goed wordt afgestemd en administratief verwerkt wordt. Uiteraard doen we ons uiterste best om alles af te stemmen op de wensen en behoeften die bij een eerste kennismaking aan bod komen. Komen opdrachtgever en kandidaat tussentijds nieuwe afspraken over een? Dit vormt geen enkel probleem. Ook bij vragen rondom cao of wet- en regelgeving staan we u graag te woord. Samen werken met DS People staat garant voor samenwerken met specialisten op het gebied van uitzenden, recruitment en de salarisverwerking op zich.

Anti-discriminatie beleid
De professionals van DS People denken niet in stereotypen en wijzen iedere vorm van discriminatie af. De bedrijfsvoering van DS People is er op gericht om iedereen een eerlijke kans op werk te geven, ongeacht leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politieke of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit. Bij de werving en selectie behandelen we iedereen gelijk omdat we uitsluitend beoordelen op criteria die functie-gerelateerd zijn.

Wij hebben een antidiscriminatie beleid waar alle medewerkers zich aan gecommitteerd hebben, zullen niet meewerken aan discriminerende verzoeken en onze medewerkers zijn actief geïnformeerd over de uitvoering van het antidiscriminatiebeleid.
Uitingen hiervan zijn:

  • Hanteren van het NBBU- Stappenplan voor afhandeling van discriminerende verzoeken
  • Geen discriminerende uitingen in onze vacatureteksten
  • Het aanstellen van een vertrouwenspersoon
  • Het opstellen van een klachtenprocedure

Klachten rondom discriminatie kunnen worden ingediend bij de vertrouwenspersoon via email gerry@dspeople.nl of worden toegestuurd aan DS People BV, t.a.v. de vertrouwenspersoon, Nijverheidsweg 21, 3251 LP Stellendam

Meer weten over DS People? 
Neem gerust contact met ons op.

Ons team

Het team van DS People bestaat uit enthousiaste, vakbekwame medewerkers. Maak hieronder kennis met onze collega's!