DS People; the perfect match.

Bent u op zoek naar betrouwbaar en vakbekwaam personeel? Dan bent u bij DS People aan het juiste adres!

Over DS People

DS People is een uitzendbureau op Goeree-Overflakkee met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie. Wij zijn een betrokken bemiddelaar tussen opdrachtgever en werknemer om zo de perfecte match te vinden. Door onze ervaring hebben we een grote database aan kandidaten opgebouwd en hebben we veel ervaring in het screenen en selecteren van deze kandidaten. Dit zorgt ervoor dat wij binnen zeven dagen de perfecte match voor uw organisatie kunnen vinden. Wij zijn daarnaast een SNA ( NEN 4400-1), SNF, VCU en PayOK gecertificeerd uitzendbureau en tevens NBBU lid.

DS People is gespecialiseerd in het werven van personeel voor de agrarische, metaal en (food)productie vacatures. Ook voor het invullen van administratieve functies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken voor de agrarische- en metaalsector (in overleg met de opdrachtgever) regelmatig samen met arbeidsmigranten. Daarnaast is ons netwerk van kandidaten op Goeree-Overflakkee groot.

Zit daar de perfecte match tussen?
Dan zorgen we ervoor dat alles goed wordt afgestemd en administratief verwerkt wordt. Uiteraard doen we ons uiterste best om alles af te stemmen op de wensen en behoeften die bij een eerste kennismaking aan bod komen. Komen opdrachtgever en kandidaat tussentijds nieuwe afspraken over een? Dit vormt geen enkel probleem. Ook bij vragen rondom cao of wet- en regelgeving staan we u graag te woord. Samen werken met DS People staat garant voor samenwerken met specialisten op het gebied van uitzenden, recruitment en de salarisverwerking op zich. Meer weten over DS People? Neem gerust contact met ons op.

Ons team

Het team van DS People bestaat uit enthousiaste, vakbekwame medewerkers. Maak hieronder kennis met onze collega's!