DS People: hét uitzendbureau op Flakkee

Wij vinden de perfecte match voor de functie terwijl u zich blijft focussen op de kerntaken.

Bent u op zoek naar personeel voor uw organisatie op Flakkee? Of het nu gaat om een nieuwe vacature of om een functie die u tot op heden niet heeft kunnen vullen, een uitzendbureau is dé oplossing. We lichten de 4 redenen uit waarom u uitzendbureau DS People moet inschakelen voor het werven van personeel op Flakkee.

De 4 voordelen van een uitzendbureau

Wanneer u samenwerkt met een uitzendbureau hoeft u zelf geen tijd te besteden aan het doorlezen van CV’s en het voeren van gesprekken. Wij vinden de perfecte match en u kunt zich blijven focussen op uw kerntaken. Daarnaast besteedt u alle werkgeverslasten en risico’s (zoals ziekte) uit wanneer u uw personeel werft via een uitzendbureau. Bent u overtuigd van de kandidaat? Dan neemt u hem of haar eenvoudig bij u in dienst. Wist u dat het werven van personeel via een uitzendbureau prijstechnisch ook erg interessant is? Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Onze 4 voordelen op een rij

  • Geen tijd meer kwijt aan het doorlezen van CV’s en het voeren van gesprekken;
  • alle werkgeverslasten en risico’s kunt u uitbesteden;
  • u neemt de kandidaat bij tevredenheid gemakkelijk in dienst;
  • prijstechnisch is het erg interessant om te werven middels een uitzendbureau.

Waarom kiezen voor DS People?

Wij zijn een uitzendbureau op Flakkee met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie. Wij zijn een betrokken bemiddelaar tussen opdrachtgever en werknemer om zo de perfecte match te vinden. Met onze jaren aan ervaring is de database die wij ter beschikking hebben exponentieel gegroeid. Wij kennen deze database goed en ons personeel is getraind om kandidaten snel en goed te screenen en selecteren. Hierdoor kunnen wij u binnen zeven dagen voorzien van de perfecte match voor uw organisatie. Wij zijn daarnaast een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd uitzendbureau en tevens NBBU lid.

Binnen deze sectoren werven wij kandidaten

DS People is gespecialiseerd in het werven van personeel voor de agrarische- en metaalsector en voor vacatures op administratief gebied. Ons netwerk op Flakkee is groot waardoor wij regelmatig geschikte kandidaten vinden die woonachtig zijn op het eiland. Voor de agrarische- en metaalsector werken wij (in overleg met de opdrachtgever) ook samen met arbeidsmigranten. 

Samenwerken met een uitzendbureau op Flakkee?

Bent u op zoek naar nieuw personeel en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanager Kees van den Doel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Kan ik u verder helpen?