DS People: Uw uitzendbureau op Goeree-Overflakkee

Heeft in wel eens een uitzendbureau overwogen? Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

Het vinden van personeel is soms lastig, ook op Goeree-Overflakkee is het niet altijd eenvoudig om de juiste kandidaat te vinden. Het sollicitatieproces is tijdrovend, een wervingscampagne is een dure investering en u wilt uiteraard dat de gekozen kandidaat perfect bij de organisatie past. Heeft in deze situaties wel eens een uitzendbureau overwogen? Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

Wat kan DS People voor u betekenen?

DS People is een uitzendbureau op Goeree-Overflakkee met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie. Wij zijn een betrokken bemiddelaar tussen opdrachtgever en werknemer om zo de perfecte match te vinden. Door onze ervaring hebben we een grote database aan kandidaten opgebouwd en hebben we veel ervaring in het screenen en selecteren van deze kandidaten. Dit zorgt ervoor dat wij binnen zeven dagen de perfecte match voor uw organisatie kunnen vinden. Wij zijn daarnaast een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd uitzendbureau en tevens NBBU lid.

Binnen welke sectoren is DS People gespecialiseerd?

DS People is gespecialiseerd in het werven van personeel voor de agrarische- en metaalsector en voor het invullen van administratieve functies. Wij werken voor de agrarische- en metaalsector (in overleg met de opdrachtgever) regelmatig samen met arbeidsmigranten. Daarnaast is ons netwerk van kandidaten op Goeree-Overflakkee groot en vinden wij regelmatig een geschikte kandidaat die woonachtig is op het eiland.

Waarom samenwerking met een uitzendbureau?

Het inschakelen van een uitzendbureau op Goeree-Overflakkee heeft verschillende voordelen voor u als werkgever. Zo hoeft u zelf geen tijd te besteden aan het doorlezen van CV’s en het voeren van gesprekken. Wij vinden de perfecte match voor uw organisatie terwijl u zich focust op uw kerntaken. Alle werkgeverslasten en risico’s (zoals ziekte) besteedt u uit en wanneer u tevreden bent over de kandidaat neemt u hem of haar eenvoudig in vaste dienst. Het werven via een uitzendbureau is ook erg interessant qua prijs als u dit vergelijkt met uw eigen inspanningen om een geschikte kandidaat te vinden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een calculatie.

De voordelen op een rij

  • U bent geen tijd kwijt aan het doorlezen van CV’s en voeren van gesprekken;
  • alle werkgeverslasten en risico’s besteedt u uit;
  • u neemt de kandidaat bij tevredenheid eenvoudig in dienst;
  • werven via een uitzendbureau is interessant qua prijs.

Op zoek naar een uitzendbureau op Goeree-Overflakkee?

Wilt u meer weten over het inschakelen van een uitzendbureau voor het werven van nieuw personeel? Onze accountmanager Kees van den Doel komt graag met u in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Op zoek naar nieuw personeel?
Ik help u graag verder!