DS People is hét uitzendbureau in de omgeving Middelharnis

Met DS People vindt u binnen 7 dagen de perfecte match voor uw vacature in Middelharnis.

Heeft u een specifieke vacature die binnen korte termijn gevuld moet worden voor uw organisatie in of rondom Middelharnis. Dan is DS People bij uitstek hét uitzendbureau om mee samen te werken. Met meer dan 30 jaar ervaring op Goeree-Overflakkee, vinden wij binnen 7 dagen de perfecte match! 

Wie is uitzendbureau DS People?

DS People is een uitzendbureau dat dankzij haar jarenlange ervaring op Goeree-Overflakkee veel succes behaalt met het werven en selecteren van personeel in en rondom Middelharnis. Wij vormen de verbindende schakel tussen opdrachtgever en werknemer en vinden voor u op korte termijn een perfecte match. Dankzij onze ervaring werken wij met een grote database van kandidaten waardoor het succespercentage hoog ligt. Wij zijn tevens NBBU lid en een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd uitzendbureau.

De voordelen van uitzendbureau DS People 

We zetten de voordelen van een samenwerking met een uitzendbureau in Middelharnis voor u op een rij. U hoeft zelf geen tijd te besteden aan het selecteren van CV’s en het voeren van sollicitatiegesprekken. U neemt de tijd voor uw kerntaken, terwijl wij de perfecte kandidaat vinden. Daarnaast kunt u dankzij de samenwerking met een uitzendbureau uw werkgeverslasten en risico’s (zoals ziekte) uitbesteden. Bent u helemaal tevreden over de kandidaat? Dan neemt u hem of haar, indien gewenst, eenvoudig in dienst. Ook prijstechnisch heeft het werven via een uitzendbureau voordelen. Bent u benieuwd naar deze voordelen? Neem dan gerust contact met ons op en we sturen u een calculatie toe.

Goed om te onthouden:

  • U bent geen tijd kwijt aan het selecteren van CV’s en voeren van sollicitatiegesprekken;
  • alle werkgeverslasten en risico’s besteedt u uit;
  • u neemt de kandidaat, indien gewenst, eenvoudig in dienst;
  • werven via een uitzendbureau is interessant qua prijs.

Onze expertise 

Wij zijn gespecialiseerd in het werven van personeel voor de agrarische- en metaalsector en voor het invullen van administratieve functies. Voor de agrarische- en metaalsector werken wij regelmatig samen met arbeidsmigranten. Wij selecteren specifiek op arbeidsmigranten wanneer dit gewenst is bij de opdrachtgever. Wij hebben daarnaast veel kandidaten in ons netwerk die woonachtig zijn in Middelharnis. De perfecte kandidaat in Middelharnis vinden wij daarom binnen no-time in onze database.

Op zoek naar een uitzendbureau in Middelharnis?

Wilt u binnen 7 dagen een geschikte kandidaat vinden voor uw vacature? Onze accountmanager Kees van den Doel gaat graag voor u op zoek! 

Met welke vacature
kan ik u helpen?